Curs d’e-mail màrqueting amb Mailchimp

Crea i gestiona comunicacions i campanyes de màrqueting mitjançant newsletters personalitzades

La comunicació per email s’ha convertit en imprescindible a l’àmbit de l’empresa. Enviem mails per comunicar novetats, ofertes, per informar als nostres contactes i mantenir-ne el contacte… La newsletter s’ha convertit en una eina de baix cost i gran impacte.

Mailchimp ens ajuda a gestionar aquestes comunicacions de forma professional i gratuïta.

A Fòrum d’Activitats hem programat un curs en format taller perquè puguis conèixer aquesta potent eina per a dissenyar i gestionar les teves campanyes d’e-mail màrqueting, així com les comunicacions amb els teus contactes.

En aquest curs aprendràs a:

  • A fer màrqueting per correu electrònic
  • Plantejar la newsletter
  • Fer servir elements de disseny per crear una newsletter efectiva
  • Fer subscripcions i enviaments
  • Com mesurar  l’èxit d’una campanya 

 

Amb qui ho aprendràs?

 

Amb Marta Aguiló Cuenca, dissenyadora web i gràfica, apassionada per les eines 2.0 i experta en presentacions corporatives. És formadora especialitzada en noves tecnologies, amb una àmplia experiència en Internet i en les possibilitats empresarials de les eines 2.0 aplicades a la gestió, el treball col·laboratiu i la promoció a la xarxa. Gestiona projectes a Creació Singular, estudi de disseny i màrqueting i col·laboradora habitual de Fòrum d’Activitats.

Què cal apuntar a la teva agenda:

Data: 8 d’abril

Horari: de 9 a 14 hores

Lloc de realització: Nutrim Salut

Carrer del Comte Borrell, 143, 08015 Barcelona

Cal que portis el teu ordinador portàtil per conectar-lo a la WI-FI!

Quota d’inscripció: 125€


Què cal fer per apuntar-se al curs:

Ho pots fer ara mateix, efectuant el pagament mitjançant el formulari de registre (al final de la pàgina) que et re-digirà a un pagament a  Pay Pal.

O be efectuant un ingrés en el següent compte del Banc de Sabadell**:
 

ES80 0081 0211 4600 0122 9533 -BSAB ESBB – BANC  SABADELL

 

Titular: Fórum d’Activitats – Formació Activa, S.L.

 **Es necessari que el moment d’efectuar el pagament mitjançant ingrés en compte indiquis nom i cognoms i Mailchimp abril i enviar un mail de confirmació d’inscripció a info@factivitats.com
Un cop realitzat el pagament t’adjudicarem plaça en el curs. Fins que no rebrem el comprovant de pagament no et formalitzarem la plaça. Com tenim molt poques places, les reservem per estricte ordre de pagament.

Si vols més informació pots contactar amb nosaltres amb el formulari que tens a sota o enviant-nos un mail a info@factivitats.com

Register
Inscriptions (closed)